Information

IISC är Sveriges äldsta dragshowtävling och anordnades första gången 1995. Det är där proffsen och amatörerna och alla mitt i mellan möts i en "glitter-show-off-extravaganza-extra-allt" och tävlar om publikens gunst. IISC står för Indigos International Song Contest och till minnet av nattklubben på Monbijougatan 15 är namnet kvar på tävlingen 25 år senare. 

Tävlingen är en showtävling för dragqueens, dragkings och alla andra som drömmer om att få göra ett storslaget shownummer där deltagarna mimar/dansar/showar till publikens jubel.

Sjunga i all ära men att mima trovärdigt och få publiken att tro att det är verkligt är en riktig konstform. Vinnaren kungörs av kvällens publik. 

 

Praktiskt

När: lördag 7 november 2020

Tid: Insläpp från 20:00 och showstart 21:00
Lokal: Palladium (se karta)

Säljes: Biljettstart våren 2020 via länk som publiceras här.

Pris: Förköpsbiljetter 200 kronor. Alternativt 300 kronor i dörren. (under förutsättning att det finns platser kvar)
Övrigt: Numrerade sittplatser.

Showen består av två akter med en paus om cirka 15-20 minuter. I pausen har du möjlighet att köpa öl och vin eller ngt alkoholfritt i baren.

När biljetterna är släppta - vänta inte för länge med att köpa/boka, utan garantera dig inträde till en av årets roligaste shower där DU avgör vem som blir gladast när kvällen är över.

Välkommen!

 

© DJJ produktion